Openstaande facturen | Bureau Debiteurenbeheer

Het proces van een snelle betaling

Het hele proces voor het uitbesteden van debiteurenbeheer kunnen wij voor u verzorgen. Door onze persoonlijke aanpak voor een snelle betaling, worden facturen (bewezen) sneller betaald! U kunt zelf kiezen welke onderdelen van het betalingsproces u bij ons neer legt. In alle gevallen profiteert u van onze ervaring voor een tijdige betaling.

(Klanten)check

Vanaf het moment dat een order geboekt is, kunnen wij u ontzorgen. Zo checken wij uw algemene voorwaarden, offerte, factuur en indien nodig kunnen wij voor u de potentiele- en bestaande klanten checken op betaalhistorie. Hierin geven wij een advies voor uw organisatie

Uw voordeel

Doordat Bureau Debiteurenbeheer het gehele proces beheerst voor een tijdige betaling worden facturen (bewezen) sneller betaald. Met een snelle betaling bespaart u niet alleen rentekosten, u heeft ook meer liquiditeit waardoor u meer kan investeren.

Wij werken met vaste contactpersonen die uw debiteurenbeheer op de meest gedegen manier regelt. Wij leggen niet alleen de focus op het incasseren van facturen, maar vooral op het behouden van de relatie met uw klant. Dat noemen wij: doelgericht betrokken!

Referentie ondernemers die gekozen hebben voor uitbesteden debiteurenbeheer

 Kopen doen ze snel, maar betalen langzaam.
“Wij hadden veel te veel geld uitstaan onder de klanten. Wat een gedoe om ze te bellen en te vragen of ze jou willen betalen. Wel alles snel geregeld hebben, maar de betalingen gingen zo traag als stroop in een vergiet. Debiteurenbeheer wordt nu gedaan door een professional. Hij belt vanuit ons kantoor, kent inmiddels de klanten en heeft het openstaande saldo enorm terug gebracht. Wij zijn blij met John Zijlstra en zijn degelijke aanpak”.
Henk van Driel, VDP accountants.

 We lijden onder de slechte betalers.
“We hebben honderden klanten. Veel goed betalende , maar ruim 40% betaalt te laat. We hebben daarom veel geld onder de mensen uitstaan. Marianna Roche heeft vanuit een goed en structureel debiteurenbeheer het betalingsgedrag enorm weten terug brengen. Minder rente aan de bank, minder weglopende klanten door de harde en onpersoonlijke aanpak van een incassobureau en meer geld om te ondernemen. Wij zijn zeer content met de aanpak van Bureau Debiteurenbeheer in Schiedam.
Henk Suurbier, Tell-it

Wilt u graag ondersteuning met het innen van openstaande facturen en een blijvend resultaat? Neem dan contact op met een van onze vestigingen bij u in de buurt voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie?

Bel ons op telefoonnummer 0342-400639 voor een verdere kennismaking. Of vul onderstaand formulier in, dan bellen wij u.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
  • Debiteurenbeheer

    Structurele aandacht en aanpak voor uw debiteuren

  • Incasso

    Persoonlijke aanpak voor incasso van facturen.

  • Detachering

    Extra (tijdelijke) ondersteuning voor debiteurenbeheer